11-10-2023

Kous&Zo: Deskundig Aanmeten van Therapeutische Kousen - Nu Ook Bij Jou Thuis in Hoorn en Aanmeetlocatie bij Van Meenen Orthopedie in De Goorn

Bij Kous&Zo, jouw specialist in therapeutische elastische arm- en beenkousen, brengen we comfort en welzijn binnen handbereik. We bieden nu twee handige opties voor aanmeten:

 

Aanmeten therapeutisch elastische kousen

Aanmeten bij Jou Thuis in Hoorn: We begrijpen dat gemak voorop staat. Daarom bieden we het aanmeten van therapeutische kousen aan bij jou thuis in Hoorn. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

Aanmeetlocatie bij Van Meenen Maatwerk in De Goorn: We zijn verheugd om aan te kondigen dat Kous&Zo nu ook een aanmeet locatie heeft bij Van Meenen Orthopedie, Wieder 25 in De Goorn.

Wanneer kun je ons vinden in De Goorn?

  • Maandagochtend
  • Alleen op afspraak

Bel ons op 06-51072746 of stuur een e-mail naar info@kousenzo.nl om jouw afspraak te plannen, of het nu bij jou thuis in Hoorn is of bij Van Meenen Orthopedie in De Goorn. Ontdek hoe Kous&Zo en Van Meenen Orthopedie samenwerken om jouw comfort te verbeteren. Vergeet niet: je hebt een verwijsbrief van je huisarts of specialist nodig.

Welke kous past bij jou? Onze compressiespecialist, Marian, met meer dan 20 jaar ervaring, helpt je de juiste keuze te maken. Ze kijkt naar je medische indicatie en de beste opties voor jouw situatie.

Hoe werkt het aanmeten van therapeutische elastische kousen? We beginnen met een intake met Marian, gevolgd door een huidtherapeutisch onderzoek en het meten van je omvang. Samen vinden we de perfecte therapeutische elastische kous voor jou.

Vergoeding en verwijzing Therapeutische elastische kousen worden vergoed vanuit de basisverzekering, maar je hebt een verwijzing van je huisarts of specialist nodig. Houd rekening met eventueel openstaand eigen risico. Onze declaratie verloopt via Fysiotek.

Bezoek www.fysiotek.nl voor meer informatie.

Voor het aanmeten van kousen of meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@kousenzo.nl of bel 0651072746.

Bij Kous&Zo en Van Meenen Orthopedie sta jij op de eerste plaats, en we kijken ernaar uit om je te helpen met jouw comfort en welzijn, waar je ook bent in Hoorn of De Goorn.

aanmeten TEK

aanmeten TEK

Delen op:
06 510 727 46