Padel en sportcompressiekousen

Paddelen is sinds kort helemaal hip en trending. Een combinatie van tennis, squash en beachbal. Er wordt 2 tegen 2 gespeeld met 4 glazen wanden. 

Bij padel gaat de bal elke keer weer net iets anders dan je verwacht. oor de 4 glazen wanden moet je op alles voorbereid zijn. De bal gaat telkens weer anders, en net als je denkt verslagen te zijn, krijg je onverwacht toch weer een tweede kans, bijvoorbeeld door hulp van de wanden. Maar ook het hekwerk van de kooi doet mee in het spel en je mag zelfs helemaal buiten de kooi de bal nog terugspelen.  

Tijdens deze nieuwe sport kunnen Sportcompressiekousen voor verlichting zorgen. Sportcompressiekousen kunnen helpen bij het verminderen van spierpijn na het sporten. Getrainde atleten, zelfs middelbare leeftijd en ouder verbeteren hun prestaties bij het dragen van Sportcompressiekousen.  

  • Steunkousen werken ter bestrijding van allerlei problemen zoals spataders, trombose en lymfoedeem. Deze kousen hebben een helende werking en kunnen ook voor verlichting van spierpijn zorgen.  
  • Sportcompressiekousen helpen om vermoeide en pijnlijk spieren te voorkomen en om sneller te herstellen na een intensieve sport. 

Onze kousen voor het sporten zijn ideaal als je een sportieve of actieve levensstijl hebt. Helaas is de kans op blessures altijd aanwezig. 
Door het dragen van de speciale sportkousen van kous&zo kun je blessures voorkomen. Heb je al een blessure opgelopen, dan helpt het dragen van sportkousen de pijn te verlichten. 

Onze sportkousen zijn gemaakt van speciaal ademend materiaal, zodat transpiratievocht goed wordt doorgelaten. De sportkousen zijn speciaal gemaakt om de spieren en gewrichten tijdens het sporten te ondersteunen. Niet alleen zorgen de sportkousen voor extra ondersteuning, ze zien er ook nog eens hartstikke hip en trendy uit. 

Gelukkig heeft kous&zo het allemaal! Voor sporters, wandelaars en natuurlijk ook paddelers. Benieuwd hoe jij je tegenstander makkelijk verslaat? Check dan even de webshop van kous&zo.  

Geen excuus meer mogelijk. Lets go! 

Delen op:
06 510 727 46